Проектопремиерката на ГЕРБ Мария Габриел, която се отказа от еврокомисарския

...
Проектопремиерката на ГЕРБ Мария Габриел, която се отказа от еврокомисарския
Коментари Харесай

Глупост: Мария Габриел била премиер на България за 26 дни?!

Проектопремиерката на ГЕРБ Мария Габриел, която се отхвърли от еврокомисарския си пост, с цел да оглави " Дондуков " 1 с мандата на ГЕРБ, само че не съумя и се съгласи да бъде министър-председател в ротационно държавно управление, само че с носителството на ПП-ДБ и титулярно място на акад. Николай Денков за първите 9 месеца, май към този момент е била... началник на Министерски съвет,

Универсалната онлайн енциклопедия твърди към този момент цели 4 дни, че Габриел ръководи страната еднолично от 1 май до 26 май, като последно страницата й на британски език е била редактирана на 25 май (четвъртък - б.р.), сочи справката на Lupa.bg. Явно никой от ГЕРБ не е поискал досега да оспори въпросното изказване.



Нещо повече, в страницата се твърди, че Габриел е наследила поста от служебния министър председател Гълъб Донев, а 26 дни по-късно още веднъж го е върнала на него при незнайни условия. 

В българската версия такава подправена информация липсва и там френската снаха и кадър на ЕНП е посочена просто като " български политик ". 
ТЕМА преди 6 минути 128 преди 32 минути 1344 преди 1 час 3683
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР