Проектопремиерът на Продължаваме промяната - акад. Николай Денков се среща

...
Проектопремиерът на Продължаваме промяната - акад. Николай Денков се среща
Коментари Харесай

Проектопремиерът Денков се среща с партиите

Проектопремиерът на Продължаваме промяната - акад. Николай Денков се среща с управленията на парламентарните групи за договаряния за съставянето на възможен кабинет с мандата на някогашните ръководещи от Политическа партия, след неуспеха на процедурата по първия с определения от ГЕРБ отпред на Министерски съвет проф. Николай Габровски. 

Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че тематиките, значими за групировката на Бойко Борисов, от дълго време са били избрани и били част от дневния ред и на Политическа партия. 

" Този диалог обаче е надълбоко просрочен - за търсенето на поддръжка, откакто връзката сред парламентарните групи и при връчения първи мандат не се осъществила ", сподели Атанасова. Тя добави, че одобрявала персонално фигурата на проф. Денков като претендент за министър председател, само че в ГЕРБ не били съгласни да се търси консенсус сред Политическа партия и ГЕРБ за останалите представители на Промяната, които към този момент били във властта и се компрометирали, като очевидно засяга съпредседателите й Кирил Петков и Асен Василев. 



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР