Проектонационалите от Зона София надвиха с 5:4 Зона София след

...
Проектонационалите от Зона София надвиха с 5:4 Зона София след
Коментари Харесай

Талантите от Зона София надвиха след дузпи Зона Варна в Турнира на талантите

Проектонационалите от Зона София надделяха с 5:4 Зона София след осъществяване на дузпи (1:1 в постоянното време) по време на “Турнира на гениите ”. Двубоят стартира със обстановки и пред двете порти, като първо варненци стигнаха до няколко следващи корнера, след които не съумяха да затруднят вратаря на съперника. Софиянци дадоха отговор с добра опция за Петър Благоев, само че неговият изстрел бе блокиран.

В 10-тата минута Зона Варна поведе в резултата. Денис Милетиев се възползва от ужасно извеждащо подаване, преодоля вратаря и прати топката в мрежата. “Белите ” дадоха отговор с добра офанзива и късмет за Лазар Петров, само че той стреля настрана от вратата. До края на полувремето повече попадения не паднаха и двата тима се отдръпнаха на отмора при задатък за варненци от един гол.
9  Турнир на гениите: Зона София - Зона Варна
Втората част стартира с по-активна игра на столичани, а в двата тима бяха осъществени голям брой прочени. Зона София бе покрай равнене, само че прекрасен удар от отдалеченост на Виктор Добрев се отби в напречната греда. 10 минути преди края варненци можеха да удвоят резултата, само че топката бе изчистена пред голлинията след прехвърлящ удар на Веселин Георгиев. В заключителните минути на срещата се стигна до дузпа за софиянци за нарушаване против Виктор Добрев. Зад топката застана Габриел Йорданов и изравни резултата. При този резултат 1:1 пристигна и последния съдийски сигнал в срещата. Така зона София и зона Варна не съумяха да се победят в постоянното време и стигнаха до осъществяване на дузпи. При тях по-точни се оказаха домакините, които победиха в последна сметка с 5:4 и 6:5 общ резултат.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР