Проектобюджетът за 2019 г. е най-добрият досега в управлението на

...
Проектобюджетът за 2019 г. е най-добрият досега в управлението на
Коментари Харесай

КНСБ обяви Проектобюджет 2019 за най-добрия на Борисов

Проектобюджетът за 2019 година е най-хубавият до момента в ръководството на Бойко Борисов, съобщи водачът на КНСБ Пламен Димитров пред Координационния съвет на синдиката.

На Координационния съвет участва финансовият министър Владислав Горанов, който ще показа параметрите на плана за държавен бюджет за 2019 година, оповестява Българска телеграфна агенция.

Нарастването на разноските в доста от перата е доста, като те могат да обезпечат положителни политики в обособените браншове, посоки и най-много едно обичайно повишаване на възнагражденията на към 440 хиляди, които получават своите хонорари от бюджета на републиката, сподели Пламен Димитров.
Да не се вършат опити с бюджета, приканиха специалисти По думите им бюджетът би трябвало да е постоянен, защото се надяваме да ни одобряват в банковия съюз и еврозоната
Икономисти и представители на бинзеса обаче остро разкритикуваха плана за държавната сметка през идната година. Причините – сериозното завишаване на разноските за нереформирани системи, слаби механизми против отклонения в бюджетната дисциплинираност и увеличение на данъчното задължение в непосредствено несъгласие с предизборните обещания на ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР