Проектната компания ICGB завърши успешно обществената поръчка за избор на

...
Проектната компания ICGB завърши успешно обществената поръчка за избор на
Коментари Харесай

Приключи успешно обществената поръчка за избор на инженер-консултант за газовата връзка Гърция - България

Проектната компания ICGB приключи сполучливо публичната поръчка за избор на инженер-консултант за създаване на междусистемната газова връзка Гърция - България, оповестиха от компанията. След открита процедура от комисията, образувана от възложителя, консорциум "ТИБЕИ " е определен за реализатор на плана, допълниха от ICGB.

Ролята на инженер-консултанта е основна за ръководството и контрола на реализацията на плана във етапа на подготовката и осъществяването на строителния развой. Ангажиментът е за оказване на подпомагане на възложителя за реализацията на плана по време на строителството досега на стартиране на газопровода в употреба, както и ръководство на всички свързани с плана съществени контракти - в това число контракта за доставка на линейни тръби и контракта за възлагане на работното планиране, строителството и доставки, прецизираха от ICGB.

Предложението на "ТИБЕИ " е за най-икономичната цена за главния пакет услуги - 5 670 000,00 евро, показаха от ICGB. Консорциумът е обединяване от задгранични и български компании. Откритата процедура беше оповестена още в края на 2017 година, само че заради обжалвания беше спряна за интервал от към 10 месеца. През септември 2018 година дванадесет компании и обединявания подадоха предложения за присъединяване в процедурата, се напомня в известието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР