Проектирането на AK-12 започва с разработването на структурата за управление

...
Проектирането на AK-12 започва с разработването на структурата за управление
Коментари Харесай

Цифрови технологии в най-новия автомат Калашников

Проектирането на AK-12 стартира с създаването на структурата за ръководство на продукта, която обезпечава организацията на успореден дизайн и служи като първична информация за триизмерния дизайн. При създаването на контролната конструкция се образува неподвижен аспект на оформлението на продукта и се ревизира кинематиката на главните движещи се детайли.

Монтажът на целия артикул се генерира автоматизирано, когато съставените елементи са подготвени. На последващо място са разбор на пресечните точки в геометрията, динамичността на продукта, както и разбора на мерните вериги за събиране. Всички съставни елементи на АК-12 са проектирани в сходство с първичното оформление, а самата разработка се прави в една цифрова среда.

По-рано се заяви, че Министерството на защитата на Русия е приело автомат АК-12 и АК-15, създадени от концерна „ Калашников “, за оборудването „ Ратник “ на бъдещия боец. В края на предходната година първата партида беше изпратена във военната работа като част от поръчка за държавната защита за 2019 година. По-късно генералният шеф на концерна Владимир Дмитриев съобщи, че „ Калашников “ е създал и основал цивилна версия на АК-12, която се назовава AK TR3.



Източник: pogled.info
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР