Проекти на постановления за одобряване на допълнителни разходи по бюджетите

...
Проекти на постановления за одобряване на допълнителни разходи по бюджетите
Коментари Харесай

Кабинетът ще одобрява решения за допълнителни разходи

Проекти на постановления за одобрение на спомагателни разноски по бюджетите на редица министерства ще утвърди кабинета на постоянното си съвещание в сряда.
По предложение на финансовия министър, държавното управление ще утвърди план на разпореждане за осъществяване на промени на одобрените със Закона за държавния бюджет за 2018 година оптимални размери на уговорките за разноски, които могат да бъдат поети през 2018 година
Вътрешният министър е внесъл два плана – единия за одобрение на вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски по области на политики/бюджетни стратегии по бюджета на Министерство на вътрешните работи за 2018 година, а втория – за одобрение на спомагателни разноски по бюджета на Министерство на вътрешните работи за 2018 година за финансирането на планове, свързани с осъществяването на неотложни ограничения за 2018 година за присъединението на Република България към Шенгенското пространство.
По бюджета на Министерство на регионалното развитие също ще има одобрение на вътрешнокомпенсирани промени на одобрените разноски за тази година.
Земеделският министър е внесъл план на разпореждане за одобрение на спомагателни разноски за 2018 година по бюджета на Държавна фирма „ Земеделие “ за възобновяване на средства по осъществяването на ограниченията, свързани с националните доплащания и държавните помощи.
С няколко решения кабинетът ще се разпореди с разнообразни парцели.
С друго решение кабинетът предлага на президента да удостои артиста Михаил Белчев с медал „ Стара планина” първа степен. В началото на ноември тази година огромният музикант и стихотворец чества 50 години на сцена с огромен концерт на сцената на НДК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР