Проектът за ски зона Банско е бил блокиран в миналия

...
Проектът за ски зона Банско е бил блокиран в миналия
Коментари Харесай

Няма да повярвате този гей с какво е държал Бойко Борисов за топките!

Проектът за ски зона Банско е бил блокиран в предишния парламент от Реформаторския Блок. Това съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Канал 3. По думите му ръководителят на ДСБ е заплашил Бойко Борисов с повреждане на обединението и рухване на държавното управление, в случай че бъде дадена зелена светлина на плана за втори кабинков въжен превоз.

Според Каракачанов, реализирането на втория кабинков въжен превоз няма да заплаши природата, защото ще изисква унищожаване на едвам 2000 кубика дървесен материал, както и няма да премине през нито една територия с вековни гори. В решението на Министерски съвет също имало експлицитна възбрана за всякакво строителство на хотели и къщи в парка и единственото изключение е за втори кабинков въжен превоз.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация изрази удивление, че протестиращите не се интересуват от над 2 милиона кубика противозаконна сеч на година, които в огромната си част се изнасят от „ мургавите ни съграждани “. По думите му в България оперира мрежа от неправителствени организации с задгранично финансиране, които целеустремено блокират развиването на планинския туризъм в България. Същите организации са пробвали да наложат на българското държавно управление и план за тунел по автомагистрала “Струма”, който би коствал 4 милиарда лв. и би могъл да се извърши само от две задгранични строителни компании.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР