Проектът за създаване на футболна Суперлига в Европа има нов

...
Проектът за създаване на футболна Суперлига в Европа има нов
Коментари Харесай

Суперлигата се възражда, назначи нов ръководител

Проектът за основаване на футболна Суперлига в Европа има нов основен началник, откакто миналогодишният опит за гражданска война претърпя провал, оповестява организация АП.

Според информацията, германецът Бернд Райхарт е новият изпълнителен шеф на основаната в Мадрид компания " А22 Спортс Мениджмънт ", която през предходната година работеше взаимно с 12 европейски колоса за стартирането на Суперлига през април 2021.

От тях останаха единствено Реал Мадрид, Барселона и Ювентус, които чакат решение от Съда на Европейския съюз по обвиняванията против УЕФА за практикуване на монопол върху интернационалните клубни шампионати.

Планът за промени в Суперлигата по всяка възможност се състои във включването на повече клубове от разнообразни страни в шампионат, в който ще има промоция и изпадане.

" Неговата първа работа ще бъде да стартира разговор с клубове, футболисти, треньори, почитатели и медии ", оповестиха от " А22 Спортс Мениджмънт " по отношение на ролята на Райхарт в компанията.

Германецът има богат опит в спортния маркетинг с работата си в организация " Спортфайв " и като изпълнителен шеф на телевизия " РТЛ " от 2019 до 2021, прибавят от " А22 Спортс Мениджмънт ".
 Флорентино Перес напира за Суперлигата: Младите хора все по-малко се интересуват от футбола
Флорентино Перес напира за Суперлигата: Младите хора все по-малко се интересуват от футбола

Той още веднъж разяснява нереализиралия се проект
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР