Проектът за реконструкцията на стадион Българска армия е на финалната

...
Проектът за реконструкцията на стадион Българска армия е на финалната
Коментари Харесай

Проектът за реконструкцията на Българска армия е на финалната права

Проектът за реконструкцията на стадион " Българска войска " е на финалната права и ще бъде показан скоро на последователите и футболната общност у нас, удостовери пред " Тема Спорт " юристът на - София Станислав Трендафилов.

Както е известно, в четвъртък на взаимна конференция " алените " и министерството на спорта подписаха контракт за съдействие, откакто от " Армията " изплатиха задълженията си в размер на над 3 100 000 лв..
 ЦСКА - София с информация за платените 3,1 млн. лева, стартира подготовката за градеж на нов стадион ЦСКА - София с информация за платените 3,1 млн. лева, стартира подготовката за градеж на нов стадион
" Искам да подчертая, че тези пари се заплащат чак в този момент, тъй като изчаквахме министерството да излезе с оценка на нашите инвестиции в базите и да имаме съответна сума, която би трябвало да внесем. Забавянето не се е породило от отвращение за заплащане от ЦСКА. Точно противоположното - безусловно на идващия ден, откакто тази оценка бе направена, господин Ганчев внесе до стотинка нужната сума.
 Министър Василев: ЦСКА ще излезе за малко от своя дом, това ще е най-печелившият стадион Министър Василев: ЦСКА ще излезе за малко от своя дом, това ще е най-печелившият стадион
Използвам опцията да благодаря на министерството за положителната работа, която свършиха, тъй като и нашата, и тяхната цел е да следваме буквата на закона. Имаме период до 31 декември да представим бюджет и план, само че той към този момент е на финалната права и чакам, в случай че всичко продължава да се развива по проект, сред март и май следващата година да създадем първата копка ", съобщи юрист Трендафилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР