Проектът за нов Закон за физическото възпитание и спорта бе

...
Проектът за нов Закон за физическото възпитание и спорта бе
Коментари Харесай

Голям бой в Парламента! Красен Кралев нокаутира любимеца на червените бабички! Другарко Нинова, какви са тия некадърници?

Проектът за нов Закон за физическото образование и спорта бе признат с огромно болшинство на първо четене от Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

Благодарeние на поддръжката на депутатите от ГЕРБ, Обединени патриоти, „ Воля “ и Движение за права и свободи,  законопроектът влиза в Пленарна зала.

„13-те гласа „ за “ против 6-те гласа „ срещу “ на Българска социалистическа партия са най-голямото доказателство, че сътворяваме работещ законопроект. Надявам се, че планът за нов Закон ще мине на първо четене в Народното събрание до края на 2017 година и ще бъде дефинитивно признат при започване на 2018 година. Между двете четения ще приемем всички основателни и рационални оферти, надяваме се да получим такива и от страна на опозицията“, пожела си министър Красен Кралев.

Макар, че за това последното – едва ли! Оказа се, че опозиционерите са рядко неподготвени в опитите си да поддържат огън. Особено впечатляваща бе неадекватността на любимеца на алените бабички Иван Ченчев. Посредствен като състезателен публицист, той се оказа напряко несръчен като народен представител!

Бившият представител на Сашо Апашо направи същински скандал, че в закона не било отредено уместно място на Олимпийския комитет. „Г-н Ченчев, частта за Олимпийския комитет е писана от самия него! Те са на това място в закона, на което сами се виждат“, размаза политическия си конкурент Кралев.

Пак от Българска социалистическа партия извадиха идиотски претекст за офанзива: Не било обърнато внимание на детско-юношеския спорт. Да кажеш сходно нещо за закон, на 80 % извърнат тъкмо към и в поддръжка на подрастващите е тотална некомпетентност.

По-късно след съвещанието стана ясно, че депутатите от Българска социалистическа партия са имали женското държание да нападат Закона по опорни точки, писани от мъжкото момиче Дашева, което се намърда за малко като министър в печалното служебно държавно управление на Герджиков.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР