Проектът за конституционни промени ще влезе в Народното събрание и

...
Проектът за конституционни промени ще влезе в Народното събрание и
Коментари Харесай

Владислав Панев: Проектът за конституционни промени ще влезе в Народното събрание

Проектът за конституционни промени ще влезе в Народното събрание и никой няма да бъде сюрпризиран от това, което ще предложим.

Това съобщи Владислав Панев от " Продължаваме промяната - Демократична България " в ефира на Българска национална телевизия.

" Промените в Конституцията са основни, за административната промяна, за по-ефективната администрация, тъй като това е в основата на просперитета на една страна ", уточни Панев.

Доверието към държавното управление и Народното събрание зависи от темповете на промени, които правят, добави той.

Относно отнемането от " Лукойл " на концесията на пристанище " Росенец " Панев акцентира, че съществува правилник на Европейския съюз, който гласи, че е допустимо съветски активи да се слагат под необикновен контрол на страната:

" Няма интриги. Когато предходната година извоювахме дерогация на вноса съветския нефт, съотношението на съветския към различен нефт в Нефтохим беше 50 на 50. Сега стана 100 на 0, тъй като " Лукойл " вършат двойни облаги ".

" Пред България и триумфа на това държавно управление има няколко огромни провокации - едното е по какъв начин усвояваме европейски средства. Ако продължаваме с манталитета от последните 15 години, тези еврофондове няма да окажат позитивно влияние върху българската стопанска система, а даже противоположното ", безапелационен е Панев

Вършенето на работа значи да реформираме администрацията, да създадем стопанската система по-свободна, добави още Владислав Панев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР