Проектът Визия за България“ представиха народните представители на БСП в

...
Проектът Визия за България“ представиха народните представители на БСП в
Коментари Харесай

БСП имала визия и за Хасково

Проектът „ Визия за България “ показаха народните представители на Българска социалистическа партия в Свиленград, Маджарово и Минерални бани, оповестиха от партията.

В срещата в Свиленград присъединяване взе и националният представител Никола Динков. „ Поради утвърждението, което срещам към плана „ Визия за България “ ще разработим и Визия за Хасково “, акцентира Динков. Каква е визията на партията за регионалния град обаче не стана ясно.

Емоционалната кулминационна точка на срещата бе осъществяването на песента „ Не изпитвам завист “ на Нона Йотова. Тя пое уговорката въпросите, касаещи културата в района, да бъдат отнесени в Народното събрание.

В Маджарово разискаха така наречен „ имитират земеделие “. „ Това събитие се получава, вследствие на неналичието на надзор от страна на страната. Във Визията сме предложили съответни ограничения “, изясни националният представител Цветан Топчиев.

Жителите на село Минерални бани, Хасковска област разискаха плана „ Визия за България “ с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Васил Антонов и Иван Генов. Присъстващите поддържаха частта от препоръчаната от Българска социалистическа партия обществена политика във „ Визия за България “, която включва преизчисляване на пенсиите. Широко дискутиран бе и въпросът със опазването на здравето, като присъстващите дадоха предложение то да бъде разграничено на държавно и частно за по- висока досегаемост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР