Проектът се осъществява по Процедура BG05M9OP001-2.005 Активно включване, и изпълнители

...
Проектът се осъществява по Процедура BG05M9OP001-2.005 Активно включване, и изпълнители
Коментари Харесай

Продължава работата на Фондация „Владиславово“ по проект „Активни в труда” /Видео/

Проектът се реализира по Процедура BG05M9OP001-2.005 ”Активно включване ”, и реализатори са Фондация„ Владиславово “ като водеща организация с сътрудници Фондация „ Николаевка ”, Оперативна програма „ Управление на планове и озеленяване ”. Продължителността на плана е 19 месеца от 01.05.2017 година до 30.11.2018 година Целта на услугата е разширение на опциите за възстановяване качеството на живот на хората с увреждания и техните фамилии. Осигуряване на качествена грижа за потребителите съгласно техните потребности.

Общите цели в предлаганият план са свързани със основаване на условия:
– Подобряване качеството на живот на хората с увреждания и техните фамилии за повишение на мотивацията им за водене на самостоятелен и независим метод на живот посредством поощряване на равните благоприятни условия на тези лица за претовареност и интеграция на пазара на труда в Община Варна.

Специфична цел е основаване на работещ новаторски модел за интензивно обществено включване. Това ще се осъществя посредством: професионално ориентиране; образование и професионално развитие; трудова реализация; обществена интеграция и включване на хора представители на обществено уязвимите групи /целевата група по проекта/.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР