Проектът, с който гората на Црънча ще се превърне в

...
Проектът, с който гората на Црънча ще се превърне в
Коментари Харесай

С дарението от Делян Пеевски: Финализираха проекта гората на Црънча да стане парк, ремонтират и читалището

Проектът, с който гората на Црънча ще се трансформира в парк с помощта на дарението на Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на към този момент е подготвен. Още в понеделник основният проектант на Пазарджик и още двама чиновници на общината ще го обсъдят с кмета на селото Ангел Руков.

Това стана ясно от думите на градоначалника на Пазарджик Тодор Попов, който през днешния ден отиде в селото, с цел да се срещне с жителите на Црънча и да им показа по какъв начин тъкмо ще бъде употребявано дарението от 700 000 лв., обещано от Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на.

По волята на донора, 350 000 лв. би трябвало да отидат за основаването и облагородяването на бъдещия парк и други действия, свързани със селото, а останалите за волейболния клуб „ Хебър “.

От срещата стана ясно, че с част от парите в бъдещия парк ще има люлки, въртележки, сцена и арка, а най-вероятно и декоративна ограда, като ще бъдат завършени и алеи и направено осветяване. А с останалата част ще бъде направена поливна система на стадиона на футболния клуб на селото, ще се инсталират и седалки. Ще бъде реконструирано и локалното читалище.

Пеевски избави от продажба гората в Црънча
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР