Проектът на британския премиер Тереза Мей да запази тесни икономически

...
Проектът на британския премиер Тереза Мей да запази тесни икономически
Коментари Харесай

Тръмп е нетърпелив да се срещне с кралица Елизабет II, смята я за „страхотна жена”

Проектът на английския министър председател Тереза Мей да резервира тесни стопански връзки с Европейски Съюз след Брекзит " ще убие евентуално " опцията за подписване на съглашение за свободна търговия със Съединени американски щати . Това споделя президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в изявление за английския таблоид " Сън ", предадоха международните организации.

" Ако сключат такова съглашение, ние ще имаме алъш-вериш с Европейския съюз вместо с Англия, това евентуално ще убие съглашението ", което Лондон по този начин енергично желае да подписа с Вашингтон, предизвестява Тръмп, представен от Франс прес. Плановете на Мей за Брекзит " несъмнено ще обиден търговията със Съединени американски щати, за жал по отрицателен метод ", прибавя президентът, представен от Ройтерс.

" Е добре, аз мисля, че с делката, която тя договаря, не е договорката, за която хората са дали своят вот , това не е договорката, която бе сложена на гласоподаване на референдума ", добавя Тръмп, представен от ДПА.

" Споделих с Тереза, която аз одобрявам, споделих с нея моето виждане за това, което да се направи и по какъв начин да се договаря. Бих споделил, че тя направи противното. Това е ОК, тя би трябвало да договаря по най-хубавия метод, който тя знае, само че това несъмнено ще засегне комерсиалната договорка със Съединени американски щати ", добавя Тръмп.
 Тръмп Мей БГНЕС-->
В изявлението Тръмп споделя още, ч е някогашният английски външен министър Борис Джонсън би бил страховит министър председател. " Не ги опълчвам един на различен. Просто споделям, че мисля, че той би бил страховит министър председател . Мисля, че той има нужните качества да успее ", споделя Тръмп, представен от Ройтерс. Тръмп признава, ч е почита доста Джонсън, че го харесва доста и че той е " доста надарено момче ", допълват Асошиейтед прес и ТАСС. Президентът декларира, че е доста тъжен, че Джонсън е напуснал държавното управление и споделя, че се надява, че той ще се върне в даден миг . " Мисля, че той е страховит представител на вашата страна ", добавя той.

В изявлението той разказва Тереза Мей като " прекрасен човек " и възобновява рецензиите си против кмета на Лондон Садик Хан , който, съгласно него, прави " ужасна " работа при ръководството на английската столица.

Тръмп споделя още, че не се усеща добре пристигнал в Лондон и че укорява за това Хан, съобщи АП. Той споделя, че е бил осведомен, че протестиращи ще пуснат над площада с Народното събрание в Лондон голям балон с бебе с лика на Тръмп. Пред таблоида Тръмп споделя, че заради тази причина ще прекара толкоз малко време в Лондон. " Смятам, че когато те пускат балони, с цел да ме накарат да се усещам не добре признат, няма причина да отивам в Лондон ", споделя той.

Президентът укорява Садик Хан, който е мохамеданин, за атмосферата и неотдавнашните терористични офанзиви в Лондон. Той споделя, че Хан е приключил " ужасна работа " в опълчването на тероризма.
 Тръмп Мей БГНЕС
Хан даде разрешението в небето на Лондон протестиращите да пуснат голям балон, представящ Тръмп като ядосано бебе с памперс.

В изявлението Тр ъмп споделя, че не е нервозен поради срещата с английската кралица Елизабет Втора , съобщи АП. Той я назовава " страхотна жена " и споделя, че с неспокойствие чака срещата с нея. " Тя съставлява страната толкоз добре ", добавя Тръмп. Той признава, че една от аргументите да се възхищава на кралицата е, че през годините, през които тя е представлявала страната си, тя в действителност не е позволила в никакъв случай неточност.Тръмп и брачната половинка му Мелания ще пият чай с кралицата през днешния ден в Уиндзорския палат, напомня АП.

В изявлението Тръмп споделя също, че миграцията е трансформирала " самата конструкция на Европа ", съобщи ДПА.

" Мисля, че това, което стана в Европа, е позор. Да се разреши на имиграцията да се случи в Европа, това е позор. Мисля, че тя промени структурата на Европа и до момента в който не действате доста бързо, Европа в никакъв случай няма да бъде това, което беше ", декларира Тръмп.

" Да се разреши на милиони и милиони хора да дойдат в Европа е доста, доста тъжно. Мисля, че вие губите своята просвета ", споделя той.

" Сън " към този момент пусна туит със фотография на заглавната си страница и разгласи, че цялостният текст на изявлението с Тръмп ще бъде качено онлайн в скоро време, съобщи ДПА. На заглавната страница на " Сън " се чете " Мей унищожи Брекзит... Американската договорка се анулира ".

Снимка на заглавната страница бе оповестена в Туитър малко откакто Тръмп се срещна с Тереза Мей на церемония вечеря в негова чест в замък край Оксфорд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР