Проектът „Червен море отразява бъдещето на туризма и ще привлече

...
Проектът „Червен море отразява бъдещето на туризма и ще привлече
Коментари Харесай

Марияна Николова в Саудитска Арабия: Проектът „Червено море“ отразява бъдещето на туризма

Проектът „ Червен море " отразява бъдещето на туризма и ще притегли доста гости от целия свят. Той е доста упорит и новаторски, включващ построяването на редица острови. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на срещата си с Джон Пагано, основен изпълнителен шеф на плана „ Червено море ". Двамата разговаряха в границите на работното посещаване на вицепремиера в Кралство Саудитска Арабия.
Силно сме впечатлени от инициираната от Н. Кр. В. Принц Мохамед Бин Салман тактика за огромно развиване на Кралството Визия 2030, която планува цялостна идея за рационализация в крайник с бързо изменящия се актуален свят, както и с реализацията на амбициозния мега план Червено море, посочи министър Николова. И добави, че построяването на град, който да бъде високотехнологичен, екологично и енергийно гарантиран е едно амбициозно начинание.

По думите ѝ със своята реализация Червено море ще се трансформира в топ туристическа дестинация. Чрез интегрираните нововъведения, разработваните правила на резистентност, богата културна история, планът Червено море ще отразява бъдещето на туризма, осведоми тя.
По време на срещата вицепремиерът сподели още, че България има упоритостта дружно със Саудитска Арабия да построи стабилно, многопластово съдействие, което да покрива основни сфери като туризъм, вложения, търговия, и обучение. България отдава особена значимост на отличните контакти с Кралството и се надявам те да бъдат развивани и задълбочавани от ден на ден и повече, заключи българският министър.
Джон Пагано разяснява, че връзката ни с природата е доста мощна, а ние я нарушихме, по тази причина започнаха такива заболявания. Ковид-19 е една покруса, само че е и опция да рестартираме бутона на живота ни, уточни още той. По думите му сходни начинания, като плана „ Червено море ", ни дават опция да мислим по друг метод. Според него точно туризмът има капацитет да е генератор на промени към по-добро. Това е една от най-запазените елементи на света, упоритостта ни е да покажем тези естествени полезности, от които да създадем впечатляващ план, изясни още Пагано. И добави, че сходна самодейност, която да се зарежда съвсем напълно от възобновими източници не е осъществена. Плановете са осъществяването на плана да сътвори 17 хиляди работни места и всяка година да генерира доход от 6 милиарда $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР