Проект за промени в Закона за опазване на обществения ред

...
Проект за промени в Закона за опазване на обществения ред
Коментари Харесай

Депутати предлагат законодателни мерки за справяне с футболното хулиганство

Проект за промени в Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия , квалифициран от депутати, ще бъде показан в Народното събрание.
 

Спешните законодателни ограничения ще бъдат показани от ръководителя на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов и ръководителя на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов . В конференцията ще вземат участие и народни представители, представители на министерствата на младежта и спорта, и на вътрешните работи.
 
Народните представители ще подпишат в наличието на медиите законопроекта , който вкарва най-належащите ограничения за справяне с футболното безчинство.

Депутатите от Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта редом със законопроекта за изменение и допълнение на остарелия закон, работят по правенето на нов закон за футболното безчинство. За подпомагане по правенето на новия закон на 22 юли в България идва Дейвид Боанан - ръководител на групата на Европейския съюз по въпросите на футбола.-->

С промени в непрекъснати комисии започнаха работа депутатите. Парламентът ще ратифицира съглашението за възмездни консултантски услуги за подкрепяне на Агенция " Пътна инфраструктура " при въвеждането на Националната система за електронно събиране на пътни такси с Международната банка за възобновяване и развиване.
 
В дневния ред са ремонти в Закона за интеграция на хората с увреждания . От 11.00 ч. ще стартира постоянният парламентарен надзор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР