Проект Организиране на търговски мисии и форуми за български производители

...
Проект Организиране на търговски мисии и форуми за български производители
Коментари Харесай

Проектът на ИАНМСП за организиране на търговски мисии и форуми приключи успешно

 Търговският указател незабавно купува дискове, с цел да не блокира до 20 дни
Проект " Организиране на търговски задачи и конгреси за български производители и задгранични купувачи " към Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия завърши сполучливо. Това оповестиха от ИАНМСП на конференция денс.

Тя бе открита от изпълнителния шеф на организацията доктор Александър Минев, който приветства гостите на събитието, на което присъстваха ръководителят на плана Борислав Димитрачков и Боряна Минчева, която е координатор.

Целта на концепцията бе поощряване на интернационализацията на българската стопанска система посредством улеснение на достъпа на българските дребни и междинни предприятия до предпочитани външни пазари и обезпечаване на условия за положителното им позициониране и стабилно наличие в интернационален мащаб.

При осъществяване на плановите действия се разкриват благоприятни условия за определяне на директни контакти и договаряне на взаимни бизнес партньорства сред български компании и техни задгранични сътрудници.

Благодарение на реализирането на концепцията са основани условия за българските предприятия да осъществят контакти с бизнес сътрудници от необятен набор от браншове, в това число електроника, осведомителни и информационни технологии, машиностроене, автомобилостроене, интериорен дизайн, козметика, превоз, енергетика и други.

В плана са взели присъединяване и компании от целеви пазари – страни от Европейски Съюз, като Германия, Чехия, Унгария, Полша, Австрия, Малта, Италия и други, от Индия, както и такива от Близкия Изток – Катар, ОАЕ, Иран и други страни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР