Проект номер 38 е победителят в инициативата . Това стана

...
Проект номер 38 е победителят в инициативата . Това стана
Коментари Харесай

Милионен проект за създаване на на съвременни училищни тоалетни в София

Проект номер 38 е спечелилият в самодейността " ". Това стана ясно на специфична конференция.
1,5 млн. лв. ще отидат за " Проектиране и основаване на на модерни учебни тоалетни ". Зам.-кметът по обучение Тодор Чобанов разяснява, че на по-късен стадий ще бъдат дадени детайлности кои учебни заведения влизат в плана, само че бяха упоменати 64-то ОУ и 30-то ОУ, само че той говореше и за възобновяване на физкултурни салони.
 Манипулиран избор на общинската стратегия София избира - да или не? Манипулиран избор на общинската стратегия " София избира " - да или не?
Градските деятели от " Спаси София " демонстрираха данни, които пораждат съществени подозрения за честността и легитимността на вота в общинска...
Иначе е концентриран върху тоалетните за най-малките, та до VII клас. " Според статистиката предоставена от Асоциация на родителите на деца с бъбречни болести, 40 хиляди деца живеят с неподозирани аномалии на отделителната система, а 9,9% или 118 800 деца имат наедрял пикочен мехур поради притискане. Стискането пък води до цистити и пиелонефрити. Ето за какво, още през 2015г. асоциацията търси за подпомагане Министерство на образованието и Министерство на здравеопазването, които да приложат разпоредба за чистотата на тоалетните в учебните заведения, с цел да се промени тази отрицателна статистика. До момента такава разпоредба не съществува ", написа в плана.
Ще има ли отворени ясли и детски градини на 14 декември в София?
Рискът в София е прекомерно огромен, с цел да се отварят детски градини и ясли, разяснява Тодор Чобанов. Според него, множеството родители към този момент са измислили механизми по отношение на децата си през декември. Чобанов добави, че в случай че на национално равнище се даде опция за отваряне на градини и ясли на 14 декември, в София ще има заседание на локалния щаб. Той обаче е безапелационен, че при равнище от към 700 болни на 100 000 в столицата е рано да се отваря.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР