Проект на решение за одобряване Проект на Закон за маслодайната

...
Проект на решение за одобряване Проект на Закон за маслодайната
Коментари Харесай

Министрите разглеждат бъдещия закон за маслодайната роза

Проект на решение за одобрение Проект на Закон за маслодайната роза е една от точките на държавно съвещание в сряда. Вносител е министърът на земеделието, храните и горите, съобщи БГНЕС.
19 са точките в постоянния дневния ред на кабинета. Сред тях е и план на решение за одобрение план на съглашение за вноска сред държавното управление на България и Европейската капиталова банка за фонда на самодейността за икономическа резистентност.
Министърът на финансите внася план на решение за одобрение план на съглашение сред държавното управление на България и Международната банка за възобновяване и развиване („ Световна банка “) за даване на поддръжка за офис на Световната банка в България.
Проект на решение за одобрение на позицията и състава на българската делегация за присъединяване във второто съвещание на българо-унгарската междуправителствена комисия за икономическо съдействие, което ще се организира на 15 и 16 април 2019 година в Будапеща. Това е точка, която внася министърът на стопанската система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР