Проект Антидрога от Инър Уийл Клуб Видин, със съдействието на

...
Проект Антидрога от Инър Уийл Клуб Видин, със съдействието на
Коментари Харесай

Кметът на Видин подкрепи работата по проектсрещу дрогата и зависимостите

Проект " Антидрога " от Инър Уийл Клуб Видин, със съдействието на Регионалното ръководство на образованието показаха презентация на активността си. Гост на семинара беше кметът Огнян Ценков. Първият модул се организира в залата на Видинската Симфониета.
Проектът бе показан от Веса Гидова, президент на клуба: " Използвам случая още един път да благодаря на приятелките си от Инър Уийл, на техните посетители, на всички сърцати дами от Видин, които към този момент 20 години поддържат нашите дела, както и тази за антидрогата.
Кметът на Видин приветства уредниците и участниците и съобщи своята безапелационна поддръжка към институциите и хората, които интензивно работят, с цел да могат нашите деца и младежи да порастват и се развиват в безвредна среда, свободна от зависимости като дрогата.
" За да реализираме резултатите, които желаеме, са нужни обединените ни старания и неизменност. Позволете ми да отбележа, че в това отношение нашата локална институция дава своя сериозен принос, отчитайки сполучливата активност на Общинския съвет по наркотичните субстанции, който приобщава и възпитава младежите да оказват помощ в битката против дрогата и да оферират други възможности за обществена ангажираност ", сподели Ценков. Той разяснява, че тази значима самодейност ще бъде извънредно потребна в поддръжка на идеята за предотвратяване на подрастващите от рисковите зависимости и насочи благопожелание със взаимни старания да се предизвикат още сходни благородни дела.
Презентация по тематиката за опиатите и използването им от възпитаници и подрастващи направи доктор Иван Добринов, завеждащ отделението за зависимости в Психиатрична болница, град Раднево. Той приказва за типовете по този начин наречена " дизайнерска дрога ", методите за рекламирането им, аргументите, заради които хората протягат ръка към тях и пагубното въздействие, което оказват върху организма.
На срещата участваха Веселка Асенова, шеф на Регионалното ръководство на образованието, представители на Общинския съвет по наркотичните субстанции, учители и възпитаници от горните класове на видински учебни заведения.
Вторият модул на плана ще обхване възпитаници от 7–ми клас на ОУ " Любен Каравелов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР