Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след

...
Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след
Коментари Харесай

Балерините на Слави излизат в пенсия

Продуцентската компания „ Седем осми “ ще продължи да съществува и след края на „ Шоуто на Слави “, твърди „ България Днес “ базирайки се на сигурни източници.

Това значи, че екипът на Дългия ще продължи да получава заплати и след 31 юли. Поне за известно време. Трифонов е поел заричане да продуцира няколко песни на Борис Солтарийски и Гъмзата. Въпреки обещанията огромна част от екипа са обезпокоени, тъй като са наясно, че в един миг ще би трябвало да си търсят нова работа. Какъвто и план да захване Дългия, компактно до него сигурно ще остане Евгени Димитров. Маестрото попада и в съвета на шефовете на „ Седем осми “ и е дясна ръка на Слави освен в музикалните планове.

Според близки до шоуто Борис Солтарийски, Годжи и Краси Радков ще основат своя компания и ще се изхранват от участия по нощни заведения и частни празненства. Изолиран от групата е Гъмзата, за който не се знае какво ще прави. Едно е несъмнено, краят на шоуто ще изпрати балерините от балета „ Магаданс “ в пенсия. Това е балет основан особено за шоуто, те не поемат други задължения. Освен това огромна част от тях са към този момент майки, измежду които дамите на Гъмзата и Маестрото. Останалите девойки също са фамилни и обмислят да се посветят на майчинството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР