Продуцентската компания “Седем осми” ще продължи да съществува след края

...
Продуцентската компания “Седем осми” ще продължи да съществува след края
Коментари Харесай

Балерините На Слави Излизат В Пенсия

Продуцентската компания “Седем осми” ще продължи да съществува след края на “Шоуто на Слави”, научи “България Днес” от сигурни източници. Това значи, че екипът на Дългия ще продължи да работи по нови планове.

Дългия е прочут с привързаността си към екипа и няма да ги остави на улицата след 31 юли. Всички от хората му имат трудови контракти със “Седем-осми” и ще продължат да получават заплати най-малко за прочут интервал от време. Трифонов е поел заричане да продуцира няколко нови песни на Борис Солтарийски и Гъмзата.

Въпреки обещанията огромна част от екипа са обезпокоени, тъй като са наясно, че в един миг ще би трябвало да си търсят нова работа. Какъвто и нов план да захване Дългия, сигурно компактно до него ще остане Евгени Димитров. Маестрото попада и в съвета на шефовете на “Седем-осми” и е дясната ръка на Слави освен в музикалните планове. Много други членове на екипа не са измежду огромните любимци и по тази причина се оглеждат за нещо ново.

Според близки до шоуто Борис Солтарийски, Георги Милчев-Годжи и Краси Радков ще основат своя компания и ще се изхранват най-вече от участия в нощни заведения и частни празненство. Изолиран от групата е Гъмзата, за който не се знае какво има намерение да прави, написа България през днешния ден.

Едно е несъмнено, краят на шоуто ще изпрати в пенсия балерините от балет “Магаданс”. Това е балет, основан особено за предаването, те не поемат други задължения. Освен това огромна част от балерините са към този момент майки, измежду които дамите на Гъмзата и Маестрото. Останалите девойки също са фамилни и обмислят да се посветят на майчинството след края на предаването.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР