Продуцентската къща Palms Music е официалният партньор на Академията Живей

...
Продуцентската къща Palms Music е официалният партньор на Академията Живей
Коментари Харесай

Palms Music партньор на „Елегантния четвъртък“ с Аня Пенчева

Продуцентската къща Palms Music е формалният сътрудник на Академията „ Живей елегантно “, която провежда първия за годината „ Елегантен четвъртък “ на 19 януари от 19:00 часа в клуб Black &White в GrandHotelMillennium в София. Специален посетител на самодейността ще бъде фамозната българската актриса Аня Пенчева, която ще даде началото на 2023 година, като показа невероятни истории от своя житейски път.

Предстоящият сезон на „ Елегантния четвъртък “ ще е под наслов „ Гранд усмивките на българската сцена “. По време на него Академията ще провежда открити срещи със забележителни фигури от българския културен живот. Този четвъртък носителката на „ Аскеер “ ще опише за събитията, хората и функциите, които са я предиздвикали да се усмихва през годините. Звездата ще разкрие случки с други български звезди, за които в никакъв случай преди не е говорила. След формалната част участничките ще получат опцията да зададат своите въпроси и да се снимат с Аня Пенчева.

„ Живей елегантно “ е академия за обществена връзка, построена е по швейцарски модел, която провежда събития за създаване на сполучлив обществен облик под формата на полемики, семинари, образования и уоркшоп сесии.

Palms Music е формален сътрудник на самодейността, което е част от политиката на продуцентската къща да предизвиква българската просвета. Чрез продуцентската си къща меценатът Мило Борисов цели да оказва поддръжка и подпомагане на български създатели от всяка сфера на културния живот в страната.

Входът за „ Елегантния четвъртък “ е свободен, само че заради стеснен брой места, пропускът се дава единствено след предварителна резервация в уеб страницата на Академия „ Живей елегантно “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР