Продуцентска компания на Харви Уейнстейн вече не съществува. Новите собственици

...
Продуцентска компания на Харви Уейнстейн вече не съществува. Новите собственици
Коментари Харесай

Компанията на Харви Уейнстейн вече е минало

Продуцентска компания на Харви Уейнстейн към този момент не съществува. Новите притежатели потвърдиха, че са завършили договорката за покупката на The Weinstein Company и показаха нейния правоприемник Lantern Entertainment.
Компанията на Уейнстейн беше продадена на Lantern Capital Partners за 289 млн. $, девет месеца откакто кариерата на Уейнстейн се срина вследствие на шокиращите изказвания за полово принуждение и тормоз.
Продажбата е с над 20 милиона $ по-малко от в началото оповестената цена от 310 милиона $.
" Днес обръщаме нова страница ", споделиха съпредседателите на Lantern Entertainment Анди Мичъл и Милош Брайович. Новата компания, настояват те, ще бъде " съсредоточена върху творчеството и творчеството " и те са " извънредно стимулирани да се трансфорат в действие в тази промишленост ".
Миналия четвъртък компанията на Уейнстейн разгласи, че четирима от петте ѝ членове на директорския ръб ще се отдръпват при приключването на продажбата, в това число братът на Уейнстейн и съосновател на компанията Боб.
Продажбата дава на Lantern сбирка с куп филми, които са генерирали повече от 2 милиарда $ в боксофисите по целия свят, както и ефирен бизнес, който включва стилния сериал " Project Runway ". Сред филмовите заглавия са носителите на Оскар " The King`s Speech " и " The Artist “, както и " Inglourious Basterds ", " Silver Garments Playbook " и " The Hateful Eight ".
Наред с тях Lantern Capital Partners получава и към момента неизлъчените игрални филми " The Upside " с присъединяване на Брайън Кранстън и Никол Кидман и " The Current War " с Бенедикт Къмбърбач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР