Продуцентите от Universal Pictures планира да заснеме мюзикъл, вдъхновен от

...
Продуцентите от Universal Pictures планира да заснеме мюзикъл, вдъхновен от
Коментари Харесай

Правят мюзикъл по творчеството на Принс

Продуцентите от Universal Pictures възнамерява да снима мюзикъл, въодушевен от най-популярните песни на починалия Принс. Това стана ясно, откакто компанията закупи правата за някои от класиките на носителя на „ Грами “.

Въпреки това планът няма да наблюдава от близко върховете и паденията в живота на Принс, като вместо това ще заложи на истинска история. Крайният резултат евентуално ще прилича мюзикълите от франчайза „ Мама миа “, които станаха извънредно известни освен измежду почитателите на ABBA, само че и измежду феновете, които не са закърмени с творчеството на групата.

Подробностите към самата продукция се пазят в цялостна загадка. Все още не е ясно и кой ще режисира кино лентата. Междувременно от Netflix готвят документален сериал, отдаден на изпълнителя на Purple Rain. Начело на плана застава номинираната за „ Оскар “ Ава Дюверней. "Принс беше талант, наслада и шокираща персона за всички. Той беше неповторим. Той преодоля предубеждения и бариери и показа възприятията си посредством музиката си. Признателна съм и се усещам поласкана, че се заемам с реализирането на този план ", разкри неотдавна режисьорката в обществените мрежи.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР