Продуцентите на сеирджийското шоу ВИП брадър водят преговори с потенциални

...
Продуцентите на сеирджийското шоу ВИП брадър водят преговори с потенциални
Коментари Харесай

Разкритие на в. "ШОУ": Марги Хранова лапа 120 бона от „Брадъра”

Продуцентите на сеирджийското шоу „ ВИП брат ” водят договаряния с евентуални участници за новия сезон. Голяма част от листата е запълнен и звездите са подписали своите контракти. От кухнята на предаването издадоха, че огромната звезда този път ще бъде естрадната легенда Маргарита Хранова, която най-сетне се е навила да взе участие против затлъстял хонорар от 120 бона. Марги Хранова не получава за първи път оферта от Големия брат, само че чак в този момент сумата е толкоз огромна, че ще е закононарушение да я откаже. Не се знае какъв сюжет са й подготвили от продукцията, щом хвърлят такава пачка тъкмо за нея. Друг е въпросът, че не останаха звезди, които да не са влизали в Къщата. Подборът става все по-труден, защото огромните имена в шоубизнеса отхвърлят да стават за смях в предаването, а всички останали към този момент са минали по реда си.



Е, най-сетне изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон също водила договаряния, само че я отсвирили безусловно дни преди старта на рейтинговото шоу по Нова тв. Именно поради поканата в Големия брат тя още веднъж ускори медийния интерес към своята личност. Има сделка с предаването „ Папараци”, които не стопират да бълват дивотия след дивотия за дупнишката Мадона, единствено и единствено да е на екран и да се шуми към името й. Тя склонила още на първата препоръчана оферта и надали ще вземе повече от 30 хилядарки – най-ниският хонорар, който дават от продукцията.


Най-накрая поканиха и Сашка Васева

Липсата на известни имена, които желаят да се включат в тв продукцията, накара продуцентите да измислят нова тактика. Тази година те ще вкарат цели осем миски, плеймейтки и силиконки. Всички те влизат без хонорар, ще се състезават една с друга и най-после победителката ще гушка 100-те ластика премия. Сред имената на столичните бръмчалки са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и сходни. Покана е получила и Анджелина, която след присъединяване си в „ Мис Плеймейт” стартира да се изявява като фолкзвезда. Отхвърлила поканата за „ Брадъра”, откакто схванала, че би трябвало да се излага без пари. Поискала си 20 бона за изявата, защото към този момент била звезда и останалите девойки не били от ранга й.


Мартина и Дилена ще пръскат съблазън в Големия брат

Коментираното шоу ще стартира през септември, а упованията са тази година да ни залее с бисери на напиращи за популярност силиконови девойки, чиято специалност е под въпрос.

Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР