Продуцентите на поредната част на приключенията агент 007 и самия

...
Продуцентите на поредната част на приключенията агент 007 и самия
Коментари Харесай

Джеймс Бонд остана без режисьор

Продуцентите на следващата част на приключенията сътрудник 007 и самия Даниел Крейг, който всекидневно ще влезе в ролята на сътрудника, оповестиха през вчерашния ден, че Дани Бойл към този момент не е зает като режисьор на кино лентата, който би трябвало да излезе през 2019 година Като причина те показват " креативен разлики ".

 Снимка 374403

През март тази година режисьорът на " Трейнспотинг " и " Беднякът милионер " самичък се похвали, че е зает с новия филм за Джеймс Бонд. Той е дълготраен почитател на сътрудник 007, а най-близкият му конфликт с героя беше при откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, когато режисира появяването на Крейг като Бонд на церемонията.

 Идрис Елба ли ще бъде новият Джеймс Бонд
Това ли е новият Джеймс Бонд

Елба, Идрис Елба и един туит подпалиха спекулациите

Вълненията към идния Бонд не стихват - допуска се, че това ще е последния филм за шпионина, в който основната роля ще е поверена на Даниел Крейг. А в този момент не е ясно и кой ще застане на режисьорския стол след отдръпването на Бойл.

Едно обаче е ясно - който и да е той, би трябвало да се оправи бързо със задачата, тъй като Bond 25, каквото е работното заглавие на кино лентата, чиито фотоси не са почнали още, би трябвало да излезе през ноември 2019 година

 Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд
Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд

Какво не му подхожда на остарелия 007
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР