Продуцентите на британската версия на риалити шоуто „Биг Брадър“ обявиха

...
Продуцентите на британската версия на риалити шоуто „Биг Брадър“ обявиха
Коментари Харесай

Британците забраниха Биг Брадър

Продуцентите на английската версия на риалити шоуто „ Биг Брадър “ оповестиха края му. На профила си в Туитър те оповестиха, че актуалният 19-и сезон, който стартира предходната седмица, ще е финален, оповестява Би Би Си.

От Канал 5, където се излъчва програмата, потвърдиха новината за „ края на една епоха “.

Шоуто е излъчено за пръв път през 2000 година, когато се радва на изключителна известност, само че с годините рейтингът му непрекъснато спада. „ Време е тази игра да завърши. Последният сезон на „ Биг Брадър “ стартира довечера в 9 “, оповестиха в деня на премиерата продуцентите от „ Ендемол “.

Говорител на Канал 5 съобщи: „ Предстоящият сезон на „ Биг Брадър “ ще бъде финален – и за общоприетата версия и за ВИП версията, по Канал 5. Искаме да благодарим на „ Ендемол “ и целия екип на продукцията, които работиха неуморно, с цел да трансфорат шоуто в триумф “.

Малко по-късно от „ Ендемол “ оповестиха, че са разочаровани от това, че не са стигнали до съглашение с Канал 5 за бъдещето на програмата. От там намекнаха, че това може да не е краят, което значи, че се надяват на ново съглашение с някой различен ефирен канал на Острова.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР