Продуцентите на Бързи и яростни“ най-после намериха заместник на Пол

...
Продуцентите на Бързи и яростни“ най-после намериха заместник на Пол
Коментари Харесай

Джон Сина заменя Пол Уокър в „Бързи и яростни“

Продуцентите на „ Бързи и гневни “ най-сетне откриха заместител на Пол Уокър. Трагично починалият артист, който умря при безразсъден случай преди няколко години, към този момент има заместител. И това не е брат му Коуди Уокър, а Джон Сина.

Кеч звездата влиза в екипа на сериала, освен това за всеобща изненада. Самият той не скри, че е бил извънредно сюрпризиран, когато са поканили да играе, написа Разкрития.

Сина признава, че това е негова отдавнашна фантазия и той ще взе участие в поредицата в нейната девета част. Спекулациите започнаха още щом Вин Дизел показа, че е допустимо още един човек да се включи в неговия отбор във кино лентата.

Това е първото съществено име, което бе декларирано от продуцентите след завръщането на режисьора Джъстин Лин. Той бе зад камерата и по време на дебюта на Скалата в поредицата. Дуейн Джонсън стана звезда с присъединяване си там и даже се снима в няколко епизода от поредицата.

По време на миналогодишната си изява във кино лентата „ Меден месец “ Джон Сина разяснява, че би бил поласкан, в случай че взе участие в поредност като „ Бързи и гневни “. „ Не мисля, че аз съм индивидът за такава роля, само че бих бил поласкан от опцията “, показа тогава той.

Очаква се новият филм за „ Бързи и гневни “ да излезе по екраните на 20 май 2020 година.

Що се отнася до останалите артисти, съставът най-малко към този момент няма да претърпи особени промени. Въпреки че поредицата за малко да завърши след гибелта на Пол Уокър. Продуцентите и екипът бяха уверени, че това ще бъде краят, само че почитателите все пак желаеха още. И откакто Коуди Уокър приключи фотосите на мястото на починалия си брат, те даже му предложиха да взе участие още веднъж. Младежът обаче отхвърли да се снима в поредицата и се отдръпна от обществения живот.

Самият Пол Уокър споделил, че този филм ще бъде финален и за него самия. За страдание, думите му се оказаха оракулски във всеки вероятен смисъл.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР