Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов започва снимките на нов

...
Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов започва снимките на нов
Коментари Харесай

Снимат Нов Сериал На Слънчака

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов стартира фотосите на нов сериал. Екипът им към този момент разполага техниката на северния плаж в Слънчев бряг.
В лентата вземат участие известни и обичани артисти, както и известни лица от дребния екран. Действието се развива главно на северната линия в курорта и в първокласните хотели, намиращи се на първа линия до морето. Имената от актьорския състав, както и сюжетът още се пазят в загадка.

Наблюдателни почитатели обаче издават, че едно от лицата на сериала ще е 29-годишният артист Иво Аръков. Подсказка за това е и интензивността му в обществените мрежи, където разгласява фотоси от терена. „Първи ден от фотосите на новия план „Бате Младен“. Може да видите пристрастеността, отдадеността, мотивацията и голямото неспокойствие в очите на сътрудниците ми! Много съм благополучен и признателен, че са влюбени в работата си с мен, както се вижда на снимките“, написа на фрагменти от Слънчев бряг той.

Друго от попълненията в прослойка на плана „Бате Младен“, за който се допуска, че е сериалът на Иван и Андрей, е звездата от „Под прикритие“ Бойко Кръстанов, написа „Монитор“.

По предварителна стратегия целият снимачен екип на сериала, който наброява близо 70 души, ще се върне още веднъж на снимачната площадка в Слънчев бряг в разгара на сезона. Следващите подиуми ще се снимат през юли, август и в края на месец септември. Филмовите сюжети още веднъж ще се разиграват на територията на концесионера. Те са уведомили стопанина на северния плаж, че на територията му ще се снима филм.

Снимачната стратегия е много напрегната, екипът работи по 12 часа дневно. Подготовката им започва в 8.00 часа сутринта и работата продължава до рухването на нощта. Очаква се излъчването на новата поредност да се случи в телевизионния ефир на Би Ти Ви, с която продуцентите са в тясно съдействие, и да стартира напролет на 2019 г.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР