Продуцентът на Откраднат живот“ Евтим Милошев ще е вечно благодарен

...
Продуцентът на Откраднат живот“ Евтим Милошев ще е вечно благодарен
Коментари Харесай

Владо Карамазов избутал кулинарното училище с тройки

Продуцентът на „ Откраднат живот “ Евтим Милошев ще е постоянно признателен на даскалите в Техникума по публично хранене в „ Банкя “, че не са пришпорвали в кухнята артистът и за 4 години по този начин и не са съумели да го възпламенят по сладкарството дотам, че да го избере за своя специалност, написа „ Ретро “. Владо Карамазов избутал едва-едва кулинарното учебно заведение, и то на гърба на брат си Иван Александров.

Основното си обучение Карамазов приключил с 6.00. По това време концепцията да стане популярен артист към този момент се била загнездила в съзнанието му. „ Неговата фикс концепция беше да запише НАТФИЗ. Но въпреки всичко там не одобряват от 8-и клас, по тази причина трябваше да запише някъде, където и да е, интервала от 4 години. Нашите бяха решили, че ще го вършат хладилен механик.

По мое гледище той се съгласи до пристигна в ТОХ-а и изкласи на мои лаври, всичките го подлагаха на критика по какъв начин може да не е най-малко малко като брат си “, разкри пред ПИК TV братът на артиста – майстор-сладкарят Иван Александров.

Владо Карамазов, към който ще се плете една от сюжетните линии в новия сезон на „ Откраднат живот “, бил същинско злополучие в кухнята. „ Това обаче не се отнася за актьорството. Аз обирах на всичките овациите с тортите си, само че от него в сладкарството нищо не ставаше “, добави Иван, който направи една от тортите на кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл.

Учителите се хващали за главата от двете леви ръце на Карамазов, а изпитите били същинско изтезание освен за бъдещия артист, само че и за преподавателите му. За четири години в ТОХ-а Владо по този начин и не наизустил нито една рецепта, а първият му и единствен опит да направи торта завършил с цялостно крушение.

Между двамата братя в никакъв случай не е имало конкуренция кой е по-добрият, защото и двамата са царе в своите специалности. „ Постоянно ме питат дали и аз съм желал да ставам артист. Не, това не е по никакъв начин елементарно, за мен това е комплицирана работа. При нас всяка жаба си знае гьола. Аз се усещам на мястото си. Сега най-богатите ми клиенти са индийци, чиито сватби доближават до 1 милион паунда “, разкри още Иван Александров.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР