Продуцентът на филма Бохемска рапсодия, който разказа за живота и

...
Продуцентът на филма Бохемска рапсодия, който разказа за живота и
Коментари Харесай

Продуцентът на "Бохемска рапсодия" ще прави филм за живота на Майкъл Джексън

Продуцентът на кино лентата " Бохемска рапсодия ", който описа за живота и кариерата на Фреди Меркюри, е постигнал сделка с наследниците на Майкъл Джексън да направи лента и за него, заяви уеб сайтът Deadline. Филмовата компания на Греъм Кинг GK Films е заела за сценарист номинираният три пъти за " Оскар " Джон Логан ( " Авиаторът ", " Гладиатор " и други). Двамата към този момент са работили дружно във филмите " Изобретението на Хюго " и анимацията " Ранго ".

Кинг е съумял да получи и правата за песните на Джексън, тъй че да може да ги употребява в лентата. Източници на Deadline настояват, че ще бъде обхваната цялата трудност на облика на Майкъл Джексън, като филмът ще засегне всички основни моменти в неговия живот, чак до трагичната му гибел през юни 2009 година на 50-годишна възраст.

Наскоро НВО пусна документален филм за Краля на попмузиката, кръстен Leaving Neverland, след излизането на който, наследниците на Джексън заведоха иск за 100 милиона $ против неговите основатели.

" Бохемска рапсодия " събра съвсем 904 милиона $ от прожекции в целия свят, а изпълнителят на основната роля Рами Малек завоюва " Оскар ". Греъм Кинг неотдавна подписа договорка с " Парамаунт " за снимането на филм за именитата група " Би Джийс ", като към плана е привлечена и филмовата компания " Амблин ентъртейнмънт ". По сюжета на тази лента ще работи сценаристът на " Бохемска расподия " Антъни Маккартен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР