Продуцентът на Денис Теофиков най-сетне проговори, за да разкрие своята

...
Продуцентът на Денис Теофиков най-сетне проговори, за да разкрие своята
Коментари Харесай

Продуцентът на Денис проговори: Глобявал ли го е, имал ли е забрани и говорил ли е за самоубийство

Продуцентът на Денис Теофиков най-накрая проговори, с цел да разкрие своята истина и позиция на всичко, което се случи с артиста. Николай Пашев изясни пред Мон Дьо в " Събуди се " по NOVA, че прави това, само че не тъй като се стреми към гласност, а поради Денис, себе си и околните си.

Пашев показа, че връзките сред Денис и него били сложни – като на наследник и татко. " Имахме особена връзка, учил ме е на доста неща, както а аз него, говорили сме за дами. Вярвах, че ще реализира огромни резултати ", показа Пашев и добави, че инвестицията на Денис за планове била нула – записи, видеоклип, той трябвало да демонстрира само и единствено едно - гения си. " Трябва да сме дисциплинирани, проведени обаче. Това трябваше да прави. В началото нямаше проблеми, даваше всичко от себе си ", сподели още Пашев.

Продуцентът изясни, че договорът на Денис е бил подобен, че артистът е получавал съвсем двойно по-големи проценти от него. " Говорим за музика, текст, снимане на видеоклип, продуциране на изпяването и сюжети за видеоклипа. Това е мое обвързване - на мен и моя екип. От него зависеше да демонстрира големия си гений ", посочи Пашев.

Виж още: Красима след " Игри на волята ": За интригите, разочарованието, Елизабет и Симеон

Оказва се, че Денис е споделял, че е получавал паник офанзиви, казвал е, че е бил в меланхолия малко преди съдбовния ден. Пашев не разкри точни детайлности от диалозите им по тази тематика, само че младият реализатор му споделил, че не се чувствал добре, минавали му мисли през главата, само че Пашев твърди, че не е усетил нищо по-притеснително. В последния им диалог Денис споделил, че му минали точно такива мисли, а Пашев се опитал да го стимулира, да му изясни, че би трябвало да благодари за всичко, което има. Все отново Пашев сподели, че не е вярвал, че Денис приказва съществено, а проблемите му се лимитират единствено до паник офанзивите. " Не ми подсказваше, че има проблем ".

Всички реализатори, които са продуцирани от Пашев посещават психолог, а Денис ходил няколко пъти, не всеки месец. " В шоубизнеса има мощен стрес, а славата го зареждаше ", сподели Пашев и добави, че съгласно него Денис се тормозил да не загуби славата, а от своя страна той го е съветвал да бъде деен, да спортува, с цел да избие всички отрицателни мисли от главата си. 

Виж още: Драмата сред Джиджи и Зейн се задълбочава, опиатите го създали нападателен и параноичен 

За опиатите Пашев сподели, че не е бил очевидец Денис да е употребявал, а и той персонално е отричал да е употребявал. Николай отхвърля да е тромозил Денис, само че не и нещо друго - санкциите. Санкциите били да стимулират Денис, да го накарат да бъде виновен и прецизен, когато има професионален ангажимент. Глобите са били свързани най-много с разнообразни закъснения, най-вече за фотоси на клипове. Сериозни забрани не е имал, само че не е било добре да се снима в заведения по време на участия на други реализатори. Не е имал обаче възбрана да следва други хора в обществените мрежи. Пашев даже сподели чатове сред него и Денис, в които той се пробва да го убеди, че не е трябвало да отследва доста хора от сектора, тъй като е трябвало да поддържат положителни връзки с всички. Денис обаче считал, че всички желали единствено пари, търсели персоналния си интерес, а точно тези причили го предиздвикали да спре да следва избрани хора и страници.

Денис пораснал доста в последната година, а Пашев е желал единствено едно - да го стимулира и да му вдъхне убеденост, че всичко е наред.  Продуцентът не усеща виновност и увери, че е опитал да даде всичко от себе си, желал е Денис да бъде величествен реализатор, да сбъдват дружно фантазиите си. " Не се срамя от себе си, тъй като ми се постанова да давам опрощение за неща, които са изцяло нелепи. От други неща мога да се срамя, само че не от това ", съобщи още Пашев.

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР