Продуцентът Майкъл Уилсън намекна, че следващият Джеймс Бонд ще бъде

...
Продуцентът Майкъл Уилсън намекна, че следващият Джеймс Бонд ще бъде
Коментари Харесай

Новият Джеймс Бонд ще бъде 30-годишен

Продуцентът Майкъл Уилсън загатна, че идващият Джеймс Бонд ще бъде „ тридесет и няколко годишен “.

80-годишният продуцент, дружно с половинката си Барбара Броколи, дава отговор за кастинга за правоприемник на Даниел Крейг като 007 и разкри, че търсят звезди на избрана възраст, които да поемат известната роля.

На събитие, отдадено на 60-годишнината на филмите за Джеймс Бонд, Майкъл акцентира, че кастингът за последния Бонд към момента не е почнал, разяснява БГНЕС.

„ В предишното сме се опитвали да търсим по-млади хора. Но опитите… не се получаваха. Не забравяйте, че Бонд към този момент е деец. Той към този момент има прочут опит. Той е човек, който е минал през войните, по този начин да се каже. Вероятно е бил в SAS или нещо сходно. Той не е някакво момче от гимназията, което можеш да доведеш. Ето за какво Бонд би трябвало да е човек на тридесет и няколко години “, счита продуцентът.

Майкъл разкри, че сцената на съблазняване от кино лентата „ От Русия с обич “ от 1963 година, в която сътрудник 007 на Шон Конъри намира в леглото си руската военна служителка Татяна Романова (в ролята Даниела Бианки), постоянно се употребява за инспекция на тези, които се стремят да изобразят изтънчения разузнавач. „ Това е сцената в " От Русия с обич ", където Бонд се връща в стаята си след убийството и стартира да си смъква ризата, с цел да се изкъпе. Тогава чува нещо, взема револвера си… и заварва момичето е в леглото “.

Amazon към този момент има правата върху франчайза за Бонд след закупуването на MGM от компанията и Майкъл Уилсън акцентира, че 007 ще продължи да се снима както до момента макар измененията зад кулисите.

„ Това е напълно нов свят. Трябва да забележим какво ще се случи с Amazon. Но Бонд постоянно ще съществува “, сподели той пред Deadline.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР