Продуцентът Маги Халваджиян за пореден път намери начин да вбеси

...
Продуцентът Маги Халваджиян за пореден път намери начин да вбеси
Коментари Харесай

Зрители бесни на Халваджиян в „Черешката”: Писна ни да слушаме как си ял котка!

Продуцентът Маги Халваджиян за следващ път откри метод да вбеси родните тв фенове – този път не с предаване, а с история, която им е втръснала до болежка. Той обаче си умира да я споделя при всеки комфортен случай. Става въпрос за метода, по който се е изхранвал като възпитаник в Москва - ядял гълъби и домашни любимци.
 

Повод Халваджиян да опише за следващ път за гладните си години в столицата на Съветския съюз бе поканата му за присъединяване в шоуто на Нова тв „ Черешката на тортата ”. В епизода, излъчен предходната седмица, Маги бе специфичен посетител във вечерта на банкера Левон Хампарцуман. Седнал край богатата трапеза, водещият откри за редно за показа по какъв начин, когато бил безпаричен възпитаник в Москва, едвам не починал от апетит. Наложило се да лови гълъби, с които да се прехранва. Това надълбоко изненада гостите на Хампарцумян – Радина Думанян, Дарина Такова и Максим Бехар. Затова продуцентът удостовери: „ Да! Гълъби и котка с картофи ”.

Признанието за котката пристигна допълнително на феновете, доста от които си спомниха, че, за разлика от участниците в предаването, към този момент неведнъж са слушали историята за странните хранителни привички на арменеца. „ За тази котка е разказвал безчет пъти ”, възмущава се тв зрителка в най-популярния конгрес за майки в България. „ Това малко към този момент на изкуфяване наподобява... Като чичаците, дето си мислят, че единствено техният живот е необикновено премеждие и като плоча си въртят едно и също на всяка колекция. Не му ли е рано на тоз човек за такива отклонения? ”, чуди се друга фенка на „ Черешката ”. „ Аз единствено за гълъбите съм чувала и в действителност, за какво държи на всички места да се хвали какво е ял? По нашите ширини, а и в Русия, котките въпреки всичко са домашни любимци. Знам, че има доста улични, за жалост. Поне от обикновено възприятие за такт можеше да спре към този момент с тази история ”, уверена е трета зрителка.

А една от коментиращите прави обстоен разбор на спомените му: „ Той нали е учил в Москва цирково изкуство или не помня по какъв начин се споделяше факултета и в Русия си ядат котките и кучетата, гладомор, един тип. Ми, и аз съм учила там и съм яла змия на фурна, само че не от апетит, а тъй като е приготвено от камбоджанец. Не съм гледала епизода, само че това му е дежурният роман... Освен котки, имали и капан за гълъби в общежитията. На перваза. Аз не познавам човек, който да е живял в общежитие и да не е опитал от всичко ”, разяснява дамата.

Зрителското неодобрение от описа на Халваджиян е голямо – от една страна поради самия факт, че е готвил котки и гълъби, само че още повече, тъй като на хората им е втръснало от тази история. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че в интернет тя е разказана още преди 12 години, когато е продуцирал шоуто „ България търси гений ” по Би Ти Ви. Тогава, съгласно дописки, които могат да се открият в мрежата, Маги е коментирал какъв брой безидейни са част от претендентите за популярност в шоуто, съпоставяйки работата им със своята креативност в кухнята. Оттогава до момента той постоянно напомня опита си като готвач в Москва.

Продуцентът е учила там сред 1981-а и 1986 година Когато влезнал в учебното заведение, бил на 14 години. Явно спомените му са скъпи, по тази причина ги споделя постоянно, когато има комфортен миг за това. Зрителите обаче разясняват, че се повтаря в разказите си тъкмо както повтаря едни и същи участници в своите тв стратегии. Коментарите по тематиката засипаха и страницата на Маги в Инстаграм. „ Само той и Алф са яли котки ”, майтапи се един от почитателите на продуцента. Самият Халваджиян сподели, че приема с усмивка шегите с питателните му привички като младеж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР