Продуцентът Маги Халваджиян се скара в ефир на водещите на

...
Продуцентът Маги Халваджиян се скара в ефир на водещите на
Коментари Харесай

Маги скастри Геро и Рачков на живо в ефир

Продуцентът Маги Халваджиян се скара в ефир на водещите на " Като две капки вода " Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро по време на снощния концерт онлайн. Продуцентът взе микрофона още при започване на шоуто и от сцената на предаването много съществено се скара на двамата да се отнасят с почитание към журито. Някои от грубите смешки и майтапи от тяхна страна в предходните четири излъчвания този сезон са му пристигнали допълнително, както и на огромна част от феновете апропо. Не един път или два пъти водещите прекрачваха границите на благоприличието в отношението си към журито и караха някои фенове даже да се усещат неловко от видяното.

Снощи към звездното жури, което прави оценка имитациите, се причисли телевизионният продуцент и музикант Димитър Станчев.
`Маги

" Пиша песни от дете. Бях на 12, когато написах цяла ария от край до край. Млад напуснах България и заживях в Канада. Песента, която ще чуете, написах в една снежна нощ в Торонто ", показа той за песента, която извърши на сцената на " Като две капки вода ".

" Лично поканих господин Станчев да журира. Той е извънреден меломан и мой другар. Той е човек, който живее поради музиката и съм извънредно благополучен, че одобри “, показа Халваджиян. Димитър Станчев върна положителните думи към Маги и го назова собствен най-хубав другар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР