Продуцентът Маги Халваджиян може и да опитва да прави нови

...
Продуцентът Маги Халваджиян може и да опитва да прави нови
Коментари Харесай

Халваджиян пак изигра зрителите: Набута стари лица на NOVA в...

Продуцентът Маги Халваджиян може и да пробва да прави нови излъчвания, само че все ги цялостни със остарели лица. Такава е обстановката и в последното му шоу " Звездите в нас ", където се появиха две познати муцуни на Нова телевизия.

Албена, позната на феновете на NOVA като кореспондент в „ На кафе “ и Паулина, която се подреди на четвърто място в третия сезон на „ Игри на волята: България “ благодарение на ученичката Венелина не престават напред като тим Лейди Гага, написа Hotnews.bg. Припомняме, че Албена е щерка на коментатора по всички тематики Иво Танев. Тя направи изцяло несполучлив опит да пробие сама в друго музикално риалити- " Гласът на България " през 2019 година, само че бе отхвърлена още на първия кръг. Има щерка Алина от музиканта Десо от " Мастило ", който в този момент работи при Цитиридис.


 
Паулина Горанов пък към този момент пусна първа своя ария, а преди броени седмици взе участие в друго предаване на малкия екран " Черешката на тортата ", а в този момент следва да я гледаме и в " Звездите в нас ". Още един тим завоюва сърцата на журито. В театралния облик на Данчо Караджов влязоха двама професионални музиканти – Панайот и Тео и един куклен артист – Виктор. „ Бяхте впечатляващи и запаметяващи се. Много същински и премерени “, показа Виктор Калев след осъществяването на „ Може би “ на група „ Сигнал “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР