Продуцентът Маги Халваджиян изригна в интернет срещу смешна присъда на

...
Продуцентът Маги Халваджиян изригна в интернет срещу смешна присъда на
Коментари Харесай

Маги Халваджиян изригна срещу свиреп убиец от Перник!

Продуцентът Маги Халваджиян изригна в интернет против смешна присъда на перничанин, написа Блиц.

``
реклама

Наказание " пробация " за период от една година и четири месеца е наложено на Р.Й. поради гибелта на 14 кучета. Съдът е одобрил съглашение, реализирано сред Районна прокуратура - Перник и отбраната на подсъдимия, оповестиха от прокуратурата.
" Невероятна присъда! Изпълнен съм с оптимизъм! Просто.... неповторима правдивост! Възхитен съм и окуражен! За 14 кучета ПРОБАЦИЯ!!! Другия път в случай че убие 9 ще му дадат ПРОБ! Шеметно благополучен съм! ", иронично съобщи в обществените мрежи арменецът.



В интервала от ноември 2016 година до 5 април 2018 година в Перник, Р.Й. показал особена свирепост към четиринадесет кучета от породите Кавказки вълкодав и Средноазиатска овчарка. Държаните от него кучета в двора умрели от апетит и жадност. Към момента на откриването на труповете те били в друга степен на разложение.
В двора имало и 5 живи кучета, които са конфискувани и настанени в общинския кастрационен център. На тях в продължение на към два месеца Р.Й. предизвикал тежки увреждания, довели до загуба на тегло, атрофирала мускулатура и риск от вторични инфекции.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР