Продуцентът Магърдич халваджиян реши да проговори за Мария Игнатова и

...
Продуцентът Магърдич халваджиян реши да проговори за Мария Игнатова и
Коментари Харесай

Стана ясно защо Мария Игнатова смени телевизията

 Продуцентът Магърдич халваджиян реши да проговори за Мария Игнатова и нейното " бягство " в конкурентната телевизия. Както стана ясно, блондинката ще седне на стола на Венета Райкова в " Папараци " а нейни работодатели ще бъдат Иван и Андрей. 

Появиха се хиляди спекулации по отношение на повода Мария да се раздели с Маги Халваджиян и да отиде при конкуренцията. Говори се, че двамата са се скарали, а в основата стои някогашния на Игнатова - Димитър Рачков, който е любим на Халваджиян. 

 Спекулациите за раздор в професионалните връзки сред русата водеща и продуцента, които се тиражират, откогато стана ясно, че тя ще е новото лице на предаването, продуцирано от " Междинна станция " на Иван и Андрей, се оказаха погрешни.

В " Ултимативният подкаст на HiNews.bg " пред Ива Екимова, Маги Халваджиян споделя, че проблем сред тях няма. Напротив, Мария ще бъде водещ " чартърен " в конкурентната телевизия, тъй като форматите, които тя водеше в " Нова тв " са в развой на предоговаряне. " Вместо да седи на аварийна пейка при нас взехме решение, че е по-добре да работи. " – добавя продуцентът.

В диалога с Екимова, Маги разяснява и още една гореща тематика в тв средите. Фактът, че режисьорът Кирил Киров – Кико, който работи от дълго време с него, снима сега най-мащабното реалити на " Нова тв " – " Игри на волята ". Оказва се, че проблем сред него и продуцента на реалитито Никола Тупарев – няма, освен това " прехвърлянето " на режисьора в реалити формата е акт на положителни другарски връзки сред тях и колегиална поддръжка.

Нещо повече, не за първи път Кико работи за предаване, продуцирано от Никола Тупарев. На режисьорския стол острието на Халваджиян е сядал и в един от лайфовете на Биг Брадър преди години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР