Продуцентът Магърдич Халваджиян е на финалната права на сключване на

...
Продуцентът Магърдич Халваджиян е на финалната права на сключване на
Коментари Харесай

Халваджиян прави шоу на мястото на Слави

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на финалната права на подписване на контракт с Би Ти Ви за ново предаване, което да се излъчва на мястото на „ Шоуто на Слави”, разбра Hotnews.bg. Не става дума обаче за възобновяване излъчването на „ Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година. Маги Халваджиян е предложил идея за вечерно ток шоу с посетители и балет, което има всички шансове да стартира от есента.



Промото на новото предаване било снимано още преди седмици и показано на шефовете на първата частна телевизия, които го приели с интерес. След като самият Слави Трифонов разгласи, че напуща Би Ти Ви-заявление, което повтаря във всяко предаване от 6 май насам, в програмната скица на медията зейва дупка, която Халваджиян има всички шансове да заеме.

Засега обаче „ Господари на ефира” остава единствено като уебсайт и за излъчването му по Би Ти Ви изобщо не се приказва, признаха пред Hotnews.bg водещи. Халваджиян е подготвен и с различен план, който също ще предложи на първата частна медия, за който Hotnews.bg също ще напише.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР