Продуцентът и изпълнител на една от главните роли в най-новия

...
Продуцентът и изпълнител на една от главните роли в най-новия
Коментари Харесай

Известният български актьор и продуцент Александър Сано благодари на Даниел Панов

Продуцентът и реализатор на една от основните функции в най-новия български филм „ Диви и щастливи “ Александър Сано се срещна във Велико Търново с Даниел Панов – кмет на общината в мандати 2011-2019 и претендент за трети управнически мандат. Александър Сано благодари на Панов за съдействието и поддръжката за снимачния развой. Старата столица е измежду главните снимачни площадки на лентата, а точно великотърновци първи в България ще могат да гледат на огромен екран продукцията.

Филмът потегля по кината на 29 ноември, а предпремиерата ще е във Велико Търново на 20 ноември. Режисьор е Мартин Макариев, оператор - Андрей Андреев, а сценарист - Борислав Захариев. Главните функции са поверени на Дария Симеонова, Димо Алексиев, Калин Врачански, Асен Блатечки, Явор Бахаров, Александър Сано и други

„ Нямах никакви съмнения общината да поддържа продуцентите, които избраха Велико Търново за една от главните снимачни площадки на кино лентата. Старата столица е част от незабравимите български филми „ Крадецът на праскови”, „ Търновската царица” и други, а киното е още една опция за промоция на града. Снимките на кино лентата разсъниха интереса към киното и актьорската специалност у младите търновци. Благодаря на целия екип. Готов съм да поддържам плановете на надарени български актьори от разнообразни изкуства и в бъдеще “, разяснява Даниел Панов.

„ Прекарахме едни страхотни шест дни тук, с екип от близо 100 индивида. Заснехме допустимо най-красивите места във Велико Търново, тъй като това имаме за цел - да покажем най-хубавите места в България. Няма да не помни в никакъв случай този миг. След този филм Търново в действителност ще бъде подложен на кинокартата като град, който може да даде опция на кино продукции ", сподели артистът и продуцент Александър Сано на представянето на филмовия откъс на кино лентата "Диви и щастливи " във великотърновския киноцентър "Кинополис Искра ".

Даниел Панов подари на Александър Сано знамето на Велико Търново и новата книга "Търновските кметове ". Изданието е по концепция на интелектуалните среди на града и включва всички кметове на Велико Търново от 1877 до 2019 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР