Продуцент я малтретирал няколко месеца 35-годишната Лейди Гага проговори открито

...
Продуцент я малтретирал няколко месеца 35-годишната Лейди Гага проговори открито
Коментари Харесай

Лейди Гага забременяла след изнасилване

Продуцент я малтретирал няколко месеца

35-годишната Лейди Гага проговори намерено за опита си от полово принуждение. Звездата призна, че на 19 години била изнасилена от музикален продуцент (не показва името му), след което певицата забременяла. Тя приказва за това в новия документален филм на принц Хари и Опра Уинфри „ Аз, който ти не виждаш " (The Me You Can`t See), който е отдаден на казуса с психологичното здраве.

" Бях на 19 години и работех в промишлеността. Продуцентът ми сподели: " Съблечете се. " Отказах му. Тръгнах си, след това той ми сподели, че ще изтрие всичките ми записи. И не спря, непрестанно ме молеше да го направя, а аз просто замръзвах. Не помня какво се случи по-късно... ", споделя тя.

Гага признава, че първоначално изпитвала мощна болежка, а по-късно - цялостно изтръпване.

Певицата споделя, че след изнасилването продуцентът я затворил в звукозаписно студио, където я е държал няколко месеца и я малтретирал.

В резултат на това звездата претърпява нервозен срив и изпада в меланхолия. Няколко години по-късно певицата е приета в болница, където получава психиатрична помощ.

" Бях болна няколко седмици. Тогава разбрах, че това беше същата болежка, която изпитах, когато мъжът, който ме изнасили, ме остави бременна. Непрекъснато повръщах ", споделя Гага.

Лейди Гага добави, че е решила в никакъв случай да не разкрива името на този продуцент, защото към този момент не желае да се среща с него очи в очи.

Певицата също призна, че се е занимавала със самонараняване, причинявайки си физическа болежка. Били нужни три години, с цел да откри способи да се оправи с вътрешните демони. Сега тя към момента продължава пътя си към излекуване и работи върху психоемоционалното си положение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР