Продуцент, предприемач, активист, актриса... човек лесно би си помислил, че

...
Продуцент, предприемач, активист, актриса... човек лесно би си помислил, че
Коментари Харесай

Рийз Уидърспуун, която промени Холивуд

Продуцент, бизнесмен, деятел, актриса... човек елементарно би си помислил, че няма нещо, което Рийз Уидърсуун да не може да направи. Оказва се обаче, че тя не може да се помири с деградацията в обществото, скучните сюжети и всички безпочвени рецензии.

„ The Morning Show " се оказа един от сполучливите телевизионни планове тази есен. Ексклузивният сериал за стрийминг платформата Apple TV+ може и да визира може би най-клишираните и мъчителни тематики в Холивуд сега, само че екранното наличие на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун съумя да очарова и най-отявлените критици. Разбира се, не дълго след началото на сериала, в медийното пространство се появиха клюки, че двете сестри от „ Приятели " получават по 2 милиона $ на епизод.

Рийз, която бе удостоена с премия Women In Entertainment от The Hollywood Reporter, разкрива пред изданието: „ Гарантирам ви, че тези компании са умни.

Ако са решили да ни платят, вършат го с причина. Вероятно имат доста юристи и хора, занимаващи се с бизнес, които вземат решение каква цифра ще ни предложат. Има ли такава реакция, когато Коби Брайънт и ЛеБрон Джеймс подписват договорите си? " Актрисата, която сега има фешън линия, читателски клуб, продуцентска компания и още толкоз доста дейни действия, напълно скоро следва да се завърне към най-емблематичния си облик, а точно този на Ел Уудс в „ Професия Блондинка ".

„ Спомням си стая, цялостна с мъже, които започнаха да ме разпитват за това дали съм била в сестринство, макар че бях напуснала колежа четири години по-рано и в никакъв случай не съм била част от такова общество ", спомня си актрисата, която не крие, че в първите години от кариерата си доста хора са се опитвали да я поучават какво в действителност би трябвало да прави, с цел да бъде търсена и харесвана.

Комедийният филм „ Съперници " от 1999 година е планът, за който Рийз споделя, че се е трансформирал в повратна точка за кариерата ѝ. „ Мениджърът ми се обади за една роля и сподели, че би трябвало да се срещна с управлението на студиото, тъй като не се знае дали биха ме одобрили. Повечето хора смятаха, че съм тъкмо толкоз непокорна, колкото героинята си във кино лентата. След това ми споделиха да се обличам секси. Когато си на 23 и отглеждаш бебе у дома, имаш потребност от пари и правиш това, което хората ти споделят. Забавно е, като си помислиш за всички тези неща в предишното. Ако в този момент някой каже на щерка ми същото нещо, мощно се надявам да се майтапи. "

Рийз е от дребното лица в Холивуд, които съумяват да трансформират промишлеността в позитивна посока, като в същото време устояват на напрежението и следват себе си. „ Тя е един от най-решителните хора, които познавам ", споделя Дженифър Анистън, „ Знае против какво се изправя и в никакъв случай не се предава. Има обръщение, което желае да съобщи на хората и постоянно е в режим „ Не, не можеш да ми кажеш, че не ставам или че не съм красива. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР