Продуктови страници разкриват възможните цени и дати на излизане на

...
Продуктови страници разкриват възможните цени и дати на излизане на
Коментари Харесай

Цените и датите на излизане на Galaxy S10 Lite и Note 10 Lite изтекоха?

Продуктови страници разкриват вероятните цени и дати на излизане на Samsung Galaxy S10 Lite и Galaxy Note 10 Lite.

В идващите месеци чакаме в действителност доста устройства от корейската компания, в това число и Galaxy S11. Тук може да научите повече информация за слуховете към него. Нека се върнем към главната тематика.

Според холандския уебсайт GalaxyClub, словашкият онлайн магазин Datart е качил на уеб страницата си двата упоменати телефона, дружно с Galaxy A51 и Galaxy A71 за предварителни поръчки. В следствие страниците са изтрити, само че информацията от тях е непокътната.

Очаква се Galaxy S10 Lite да се продава за €669, до момента в който Galaxy Note 10 Lite ще се продава за €609. Другите два телефона са една концепция по-евтини. A51 ще се търгува за €375, а A71 за €469. Очакваме да ги забележим на пазара тъкмо след Коледа – на 27 декември.

Интересно е да забележим, че Note 10 Lite ще се продава по-евтино от Galaxy S10 Lite. Това кара някои хора да не одобряват информацията толкоз съществено. Според спряганите характерности на двата телефона, това обаче е предстоящо.
Какво ще съставляват телефоните?
Според слуховете, S10 Lite ще наподобява по-малко на останалите S10 телефони и повече на Note 10. Предната камера е вградена в дупка, има 6.7-инчов FullHD+ AMOLED екран. Процесорът би трябвало да е Snapdragon 855, a RAM-та – 8GB.

Note 10 ще има 6.5 или 6.7-инчов екран. Процесорът се чака да бъде Exynos 9810 с 6GB RAM. Рендери демонстрират, че ще има S Pen и 3.5-милиметров жак за слушалки.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР