Продуктовата гама от видеокарти в серията GeForce RTX 40 на

...
Продуктовата гама от видеокарти в серията GeForce RTX 40 на
Коментари Харесай

MaxSun пусна първата в света GeForce RTX 4090 с пет вентилатора

Продуктовата гама от видеокарти в серията GeForce RTX 40 на китайската компания MaxSun бе запълнена с модела GeForce RTX 4090 Mega Gamer. Особеност на устройството е охладителната система, която употребява пет вентилатора по едно и също време. Това е първата в света GeForce RTX 4090 с толкоз доста вентилатори.

Системният блок MaxSun GeForce RTX 4090 Mega Gamer заема три разширителни слота. Охладителят на видеокартата се състои от солиден нагревател, който употребява композиция от изпарителна камера и топлинни тръби за по-ефективно разпръскване на топлината и пет вентилатора: три съществени вентилатора с огромен диаметър и чифт компактни модели в края. Според концепцията на производителя, тази структура обезпечава по-добро изстудяване на радиатора.

Графичният процесор Nvidia AD102 работи на boost-честотата от 2580 MHz (вместо референтните 2520 MHz), паспортното равнище на TDP е 450 вата. Друга забавна специфичност на видеокартата е матричният светодиоден екран. Чрез фирменото приложение MaxSun, притежателите ще могат да изобразяват текст или елементарни изображения върху него.

Цената на MaxSun GeForce RTX 4090 Mega Gamer към момента не е оповестена. Компанията нормално се концентрира върху китайския вътрешен пазар и рядко доставя артикули в чужбина. Следователно тези, които желаят да закупят необикновената видеокарта, ще би трябвало да се извърнат към добре познатите платформи за търговия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР