Продуктите, представени в този сегмент, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в този сегмент, са от марки, които се
Коментари Харесай

Вашият летен тен е тук: Основателят на Dolce Glow за това как да получите перфектния любим на знаменитости бронз у дома

Продуктите, показани в този сегмент, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Вашият летен загар дойде! Пригответе се за малко слънчеви трептения без възприятие за виновност с марката за безслънчев загар Dolce Glow! Това не е вашият елементарен автобронзант – това е първокласен загар в най-хубавия му тип, без бъркотията.

Изабел Алиса е основала преживяване за придобиване на тен за всички тонове кожа. Майли Сайръс обича марката толкоз доста, че влага в нея! Без значение дали сте новак в загар, експерт в загар, имате бледа кожа или просто желаете да задълбочите блясъка си, Dolce Glow има артикул за загар за вас, който ще ви помогне да създадете елементарен и естествено изглеждащ загар. Помолихме Алиса за нейните най-хубави препоръки за автобронзиране.

За да започнете преживяването си със самобронзиране вкъщи, Алиса желае да определите какъв вид кожа имате. „ Опитайте хидратиращия мус или капки за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР