Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

Марки, собственост на жени. Нашите редактори обичат: грижа за кожата, бижута, домашен декор и още

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, получаваме комисионна.

Март е за девойките. Това е месецът, в който времето стартира да се усъвършенства малко, стартира лятното часово време (уау! Повече слънчево време!) и можем да честваме дамите по света по време на Месеца на историята на дамите.

Има към момента има доста време да отпразнувате дами, които познавате (и даже дами, които не познавате), като извършите покупка от бизнес, благосъстоятелност на жена този месец. Събрахме обичани на редакторите дребни предприятия, притежавани от дами, и по-големи търговски марки, с цел да пазарувате в този момент. Много от обичаните на нашите редактори марки, притежавани от дами, включват дребни предприятия, притежавани от чернокожи дами и AAPI, притежавани от дами.

Няма значение дали вършиме покупка за себе си, сестра си, най-хубавия си другар, мама или някой различен, този справочник за дарове включва грижа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР