Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

Джулия Лемигова от RHOM споделя съвети и хакове за хостинг от Farm-to-Glam

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Джулия Лемигова има всички секрети за хостинг, наложителни неща и потребни препоръки за украса, от които се нуждаете, с цел да създадете най-зрелищната вечеря от плантация до глем въобразим.

Лемигова е известна със своя обикновен, само че фешън жанр, който елементарно минава от живота във фермата към най-хубавите заведения за хранене в Маями. Феновете на риалитито знаят, че домът и декорът й са привлекателни и елегантни, а Лемигова споделя, че основава подобен вид атмосфера, като „ прави всичко със пристрастеност “.

„ Обичам в действителност дълги, дълги вечери, тъй като за мен това е диалог “, изяснява тя. Нейните вечери канят гостите да влязат в нейния „ свят на градския зоопарк “, където тематиките са храна от плантация до маса, животни и растения. И както почитателите на RHOM знаят, постоянно има доста защо да се приказва, какъв е афинитетът на някогашния модел к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР